Wist je dat Apotheek Voorzorg marktleider in de branche is?

Patiënten vertrouwen op veilig medicijngebruik en goed advies van hun apotheker. Maar wat als je veel verschillende medicijnen moet slikken en het overzicht kwijt raakt? De Medicatierol biedt dan een oplossing. De medicatie is voor ieder innamemoment verpakt in één zakje. Maatwerk dus!

Onze focus ligt op foutloos. Best een uitdaging, met meer dan 2 miljoen tabletten en capsules die wij per dag verwerken in Elsloo. Door slimme routes en uitgekiende processen lukt het elke dag weer om een foutpercentage van 0,00045% te behalen. Dat zijn dus echt heel erg weinig fouten, daar zorgen we samen met 350 collega’s van Apotheek Voorzorg voor! Daar gaat een bijzonder proces aan vooraf…

Meer over Apotheek Voorzorg?

Apotheek Voorzorg is onderdeel van Mosadex Groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Mosadex Groep werkt aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte! Maak kennis met de coöperatie via www.mosadexgroep.nl.